ykristianna (ykristianna) wrote,
ykristianna
ykristianna

Об исторической справедливости (On Historical Justice)

[Ru]

Здравствуйте, уважаемые читатели моего журнала!
Вчера одна смелая женщина сделала то, чего не сделали до неё сотни тысяч людей, получивших помощь от Создателя, и открыто сказала всему миру: «Сын Божий на Земле, и имя Его – Николай Спаситель. Сын знает Отца, а Отец знает Сына, и этого достаточно».
По просьбе лучших представителей народа Армении Он решил восстановить историческую справедливость и вмешаться в военный конфликт, который спровоцировали вооруженные силы Азербайджана при поддержке Турции, осуществив агрессию против Карабаха.
Когда в 2014 году Россия вероломно напала на Украину, я вынужден был защищать свою Родину, семью и дом. Как я это делал, вы можете увидеть на примере событий в Карабахе. Сейчас там неискушенные в военном деле молодые парни и мужчины в возрасте до 50 лет успешно противостоят профессионалам из азербайджанского и турецкого спецназа.
Нечто подобное уже происходило на Донбассе, когда элитное подразделение российского спецназа, группа «Вымпел», потеряла за одно боевое столкновение больше бойцов, чем за все время своего существования. Тогда многих тоже удивляло не поддающееся логичному объяснению соотношение потерь с обеих сторон, когда на одного погибшего бойца ВС Украины приходилось не менее десятка убитых врагов.
С одной стороны, я обычный человек, но вторая моя ипостась – это Дух, и вот Ему и дано то, что присуще только Создателю. Он одновременно может войти в сознание миллионов людей и при этом контролировать действия каждого из них на уровне мотивации поступков. Не важно, какова подготовка бойца, когда Дух входит в него. Он приобретает такие качества и умения, которых не мог бы достичь за годы упорных тренировок.
Вот что сказал на пресс-конференции представитель ВС Армении Арцрун Ованнисян: «Наши действуют сверх грамотно, показывают такой героизм, что не сказать. Мы им даем возможность самим определиться, как поступить в непредвиденных ситуациях. Невообразимое чутьё и знания, самостоятельность, ориентированность! Командиры дали им возможность самим принимать решения, когда нужно наступать или отступать, стрелять, поражать. Все это просто шедевры!».
В действительности это не командиры контролируют ситуацию на поле боя, а Дух, что я уже неоднократно демонстрировал в Украине и сейчас повторяю на полях сражений в Карабахе.
С авиацией и БПЛА та же история. Их можно просто «уронить» или лишить управления. Не сложно устроить самоподрыв боеприпасов или не дать им разорваться, когда они попадают в цель. Не составляет труда вывести из строя технику и сделать легкой мишенью для артиллерии.
Стоит ли удивляться тому, что в силу вмешательства Духа агрессор несет огромные потери в результате боевых действий, как это было в Украине и сейчас происходит в Карабахе? Поэтому Россия и боится признать, что ее остановила не украинская армия, а Дух. Он в одночасье может превратить бойцов элитного спецназа в обычных гражданских, неспособных защитить самих себя, окажись они на поле боя.
Переговоры в Минске нужны были Путину чтобы выиграть время и найти способ нейтрализовать носителя Духа, то бишь меня. Они знают, кто я и где нахожусь, а потому не на миг не прекращают попыток уничтожить меня, что физически невозможно, потому что Духу не составляет труда устранить любую угрозу, ибо Он узнаёт о таких намерениях уже в миг их появления в сознании заказчиков и всегда работает на упреждение. Это я говорю потенциальным "киллерам", рядовым исполнителям, для которых попытка приблизиться ко мне с такой целью означает неизбежную смерть.
Сказано ведь было: «Приду неожиданно, и каждый должен быть готов». Почему же люди поверили лжецу, утверждавшему, что во время второго Прихода Сын Божий будет шествовать по небесам под аккомпанемент грома и молний, в то время, кода из уст Его они слышали слова: «Приду и поступлю как человек»? Разве свойственно человеку ходить по небу?
Я неоднократно просил Создателя не предавать смерти тех, кто по разным причинам желал убить меня, «ибо они творят то, о чем не ведают». Для этого я уединился, дабы не искушать людей, не готовых к встрече с Богом. Надеялся, что одумаются.
Но с этого момента все будет по-другому. Незнание законов не освобождает от ответственности. Кто с мечем придет, тот от меча и погибнет.
ФСБ устраивала летом и сейчас продолжает устраивать пожары вокруг Северодонецка, ибо надеется уничтожить меня хотя бы таким способом. Эти господа просто не знают, что Дух способен не только управлять живыми существами, но так же природными процессами и явлениями.
Если бы нынешний Президент Украины знал, что дебаты с Порошенко для него должны были закончиться в лучшем случае поражением, а то и летальным исходом, то не стал бы испытывать судьбу, но блажен тот, кто не ведает. Защитив его тогда от опасности, я вынужден защищать его от врагов и поныне. А чтобы он не расслаблялся, являю ему истинное лицо и намерения тех, кто его окружает. Поскольку испытание властью еще не прошел ни один человек, то и наш Президент не исключение, а потому Дух помогает ему и не дает впасть в искушение.
Мог бы поблагодарить меня за пост премьер-министра и Никол Пашинян. Ну не было никакой революции в Армении. Дух устроил так, что вопреки желанию Путина «ушел» его предшественник, аналогично тому, как это произошло в свое время с украинским президентом Януковичем.
Возможно, узнав кто помогает народу Армении, Никол наконец обретет уверенность и перестанет чувствовать себя, а значит, и быть изгоем среди лидеров других стран.
Армяне должны знать, что агрессия со стороны Азербайджана стала возможной благодаря сговору Путина с президентом Турции Эрдоганом. Первый хотел вернуть себе контроль над Арменией, а второй – включить земли Карабаха и Азербайджана в состав создаваемой ним империи.
Кстати, воинские формирования, которые Россия имеет как в Армении, так и в Беларуси, по факту утратили свою боеспособность, поскольку пребывают на территории суверенных государств с неблаговидной целью – не дать им выйти из-под влияния России.
Пора и Президенту Украины узнать, что если будет принято решение освободить Донбасс, то при всем своем желании Россия не сможет помешать этому, ибо в противном случае она перестанет существовать как единое государство.
Недавно Турция получила от Создателя первое предупреждение, и у нее есть еще возможность цивилизованно выйти из конфликта, иначе ее ждет свой Майдан.
Что касается Азербайджана, то это республика, искусственно созданная Сталиным по принципу "разделяй и властвуй". Именно тогда в принудительном порядке Армению лишили ее территорий, передав их новосозданной республике. Так что историческая справедливость на стороне Армении.
И не надо сравнивать Донбасс с Карабахом. Если первый оккупирован российскими войсками с грубейшим нарушением международного права и двусторонних договоров между Украиной и РФ, то второй сражается с агрессором в лице Азербайджана за воссоединение земель армянского народа.
Есть два варианта дальнейшего развития событий. Первый состоит в том, что Азербайджан возвращает Армении все ее исторические территории и живет в мире со своими соседями. Второй вариант – война до полного истребления агрессора, ибо нет ничего, что могло бы противостоять воле Создателя.

P.S. Бойтесь не врагов, а власти, которая всегда предает свой народ. Так было в Украине. И, кажется, это начинает происходить в Карабахе и Армении.

[Eng]

All hail, dear readers of my journal!
Yesterday one brave woman did something that before her hundreds of thousands of people who received help from the Creator had not done, and openly said to the whole world: “The Son of God is on Earth, and His name is Nicholas the Savior. The Son knows the Father, and the Father knows the Son, and that's enough."
At the request of the best representatives of the people of Armenia, He decided to restore historical justice and intervene in the military conflict, which the armed forces of Azerbaijan has provoked with the support of Turkey, having carried out aggression against Karabakh.
When Russia treacherously attacked Ukraine in 2014, I had to defend my Motherland, family and home. You can see how I did this by the example of the events in Karabakh. Now, young guys and men under the age of 50, inexperienced in military affairs, are successfully opposing there professionals from the Azerbaijani and Turkish special forces.
Something similar has already been happening in the Donbass, when the elite unit of the Russian special forces, the Vympel group, lost more soldiers in one combat clash than during entire its existence. Then, many were also surprised by the incomprehensible ratio of losses on both sides, when for one perished soldier of the Ukrainian Armed Forces there were at least a dozen killed enemies.
On the one hand, I am an ordinary person, but my second hypostasis is the Spirit, and that what is given to Him is inherent only in the Creator. He can simultaneously enter the consciousness of millions of people and at the same time control the actions of each of them at the level of motivation of actions. It doesn't matter what the military preparation of the soldier is when the Spirit enters him. He acquires such qualities and skills that he could not have achieved over the years of hard training.
Here is what the representative of the Armenian Armed Forces Artsrun Hovhannisyan said at a press conference: “Ours are acting super competently, they show such heroism that is impossible to say. We give them the opportunity to decide for themselves what to do in unforeseen situations. Unimaginable flair and knowledge, independence, orientation! The commanders gave them the opportunity to make their own decisions when it was necessary to attack or retreat, to shoot, and to strike. All these are just masterpieces!"
In reality, it is not the commanders who control the situation on the battlefield, but the Spirit, which I have demonstrated numerously in Ukraine and now I repeat it on the battlefields in Karabakh.
It's the same story with aviation and UAVs. They can be simply "dropped" or taken out of control. It is easy to arrange self-detonation of shells or prevent them from exploding when they hit the target. It is not difficult to disable the military equipment and make it a 'sitting duck' for artillery.
Is it any wonder that, due to the intervention of the Spirit, the aggressor suffers huge losses as a result of hostilities, as it was in Ukraine and is now happening in Karabakh? Therefore, Russia is afraid to admit that it was not the Ukrainian army that stopped it, but the Spirit. He can overnight turn elite special forces' soldiers into ordinary civilians, unable to defend themselves on the battlefield.
Putin needed the talks in Minsk to gain time and find a way to neutralize the Spirit bearer, that is, me. They know who I am and where I am, and therefore even for a moment they do not stop trying to kill me, which is physically impossible, because it is not difficult for the Spirit to neutralize any threat, because He knows about such intentions as soon as they appear in the minds of customers and always works proactively. I say it especially for the potential "killers," ordinary performers, for whom an attempt to approach me with such a goal means inevitable death.
After all, it was said: "I will come unexpectedly, and everyone must be ready." Why did people believe the liar who claimed that during the Second Coming the Son of God would walk through the heavens to the accompaniment of thunder and lightning, while from His mouth they heard the words: "I will come and act like a man?" Is it inherent in human to walk in the sky?
I have repeatedly asked the Creator not to put to death those who, for various reasons, wanted to kill me, "for they are doing what they do not know about." For this, I retired from the world, so as not to tempt people who are not ready to meet God. I hoped they would come to their senses.
But from now on everything will be different. Ignorance of the laws does not absolve from responsibility. He who lives by the sword shall die by the sword.
In the summer the FSB [the Russian federal security service] arranged blazes and now continues to set fires around Severodonetsk, for it hopes to annihilate me at least in this way. These gentlemen simply don't know that the Spirit is able not only to control living beings, but also natural processes and phenomena.
If the current President of Ukraine knew that the debate with Poroshenko for him should have ended at best in defeat, or even lethal outcome*, he would not tempt fate, but blessed is the one who doesn't know. Having then saved him from danger, I am forced to defend him from enemies to this day.** And so, that he does not relax, I show him the true face and intentions of those around him. Since not a single person has yet passed the test of power, our President is no exception, and therefore the Spirit helps him and doesn't allow to fall into temptation.
Nikol Pashinyan could also thank me for the post of prime minister. Well, in reality there was no any revolution in Armenia. Simply the Spirit arranged it in such a way that, contrary to Putin's wishes, his predecessor had “left” his "armchair," similarly to how it happened in his time with the Ukrainian president Yanukovych.
Perhaps, having found out who is helping the people of Armenia, Nikol will finally gain confidence and stop feeling himself, and therefore, being an outcast among the leaders of other countries.
Armenians should know that the aggression by Azerbaijan became possible thanks to Putin's collusion with Turkish president Erdogan. The first wanted to regain control over Armenia, and the second wanted to include the lands of Karabakh and Azerbaijan in the empire he was creating.
By the way, the military formations that Russia has both in Armenia and in Belarus, in fact, have lost their combat effectiveness, since they are on the territory of sovereign states with an unseemly goal – not to let them get out of the influence of Russia.
It is also time for the President of Ukraine to find out that if a decision is made to liberate the Donbass, then, with all its desire, Russia will not be able to prevent this, because otherwise it will cease to exist as a unified state.
Recently Turkey received the first warning from the Creator, and it still has the opportunity to get out of the conflict in a civilized way, otherwise it will have its own Maidan.
As for Azerbaijan, this is a republic artificially created by Stalin on the principle of "divide and rule." It was then that Armenia was forcibly deprived of its territories, which were transferred to the newly created republic. So, historical justice is on the side of Armenia.
And there is no need to compare the Donbass with Karabakh. If the first is occupied by Russian troops in gross violation of international law and bilateral treaties between Ukraine and the Russian Federation, the latter is fighting the aggressor in the person of Azerbaijan for the reunification of the lands of the Armenian people.
There are two options for further development of events. The first one is that Azerbaijan returns to Armenia all its historical territories and lives in peace with its neighbors. The second option is a war until the complete extermination of the aggressor, because there is nothing that could resist the will of the Creator.
P.S. Fear not enemies, but the authorities, which always betray their people. This was the case in Ukraine. And it seems that this is starting to happen in Karabakh and Armenia.

Translator's Notes:
* It is not by chance that on the day of inauguration of the fifth President Ukraine a young soldier from the guard of honor in front of the Mariinskiy Palace fell unconscious when the future "guarantor of the Constitution" walked past him.
** It was also no accident that during the official meeting of the President of Ukraine, the Chancellor of Germany had a tremor attack on her hands. The reason was that she tried to use psi weapons against the guest, but her attempt was stopped in time.

Translated by professor Leonid Bilousov
Источник

Subscribe

Recent Posts from This Journal

promo ykristianna july 12, 2017 11:55 36
Buy for 50 tokens
Зарезервовала 2 одинаковых платья разных цветов. Оба цвета мне подходят, но кажется, что малиноый очень броский и приглушает меня. Посоветуйте который цвет брать? Если у вас есть жж, не забудьте добавить журнал в друзья. Чтобы сделать репост, нажмите на любую из этих кнопок:
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments